Scooterverzekeringen

Scooterverzekeringen zijn nu niet echt bepaald een sexy onderwerp om over te schrijven. Maar het is wel iets waar overheen gekeken wordt bij het kopen van een scooter. Wat veel mensen niet weten is dat je jouw scooter tegen een zeer lage premie en een uitgebreide dekking kunt afsluiten. En dat geldt zowel voor een nieuwe als een tweedehandse scooter.

Kies bij fastfuriousscooters.nl zelf je dekking

Je kunt bij fastfuriousscooters.nl uit verschillende dekkingen kiezen. Als je brommer of scooter op je naam staat, dan ben je wettelijk verplicht om deze te verzekeren voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit noemen ze ook wel de Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering (WA).

Als je op zoek bent naar meer zekerheid is het mogelijk om je basis scooterverzekering compleet te maken met aanvullende dekkingen. Je kunt je scooter bijvoorbeeld tegen brandschade, diefstal en vandalisme verzekeren.

En het mooie is dat je bij fastfuriousscooters.nl de verzekering binnen 5 minuten kunt afsluiten. Na het bestellen van je scooter kun je direct je verzekering afsluiten. Zo komt je scooter dus rijklaar en verzekerd thuis aan!