Vespa Sprint S

Vespa Sprint S

De Vespa Sprint S mag zich met recht een geweldige 4-takt scooter noemen in een zeer speciale kleur. De Italianen noemen de kleur ook wel Grigio Titanio welke resulteert in een stoere mat grijze kleur. De normale Vespa Sprint is geredesigned waardoor de S versie tot stand is gekomen. Het verschil tussen de normale uitvoering is dus vooral het uiterlijk tussen beide modellen.

Belangrijkste kenmerken van de Vespa Sprint S

De velgen van de normale Vespa Sprint S zijn in tegenstelling met de Vespa Sprint nu mat zwart welke perfect combineren met de mat grijze kleur van body. De 12 inch velgen zorgen ervoor dat de scooter een veiligere en betere wegligging heeft en dit merk je direct terug in het remmen en het bochtenwerk bij glad en nat weer.

Zo is het zadel van de Vespa Sprint S voorzien van een witte bies rondom het zadel oppervlak, wat de zadel een extra bijzonder detail meegeeft. Op een Vespa mag je namelijk zeker gezien worden. Daarnaast heeft de S versie een brede zwarte sticker op de zijkant net boven het motorblok. In de sticker is het Sprint logo opgenomen.

De Vespa Sprint S heeft ook een stalen body, want de carrosserie van de Vespa’s is van staal en uit een stuk gemaakt. Het maakt de scooter zeer bijzonder, omdat er geen andere scooter is die dit ook heeft.

Een compleet stalen body uit een stuk heeft een aantal voordelen. Hierdoor is de scooter een stuk steviger en solide en kunnen er bovendien geen kappen gaan klapperen na verloop van tijd. Daarnaast is het bijzonder sterk natuurlijk. Al met al zou ik je Vespa Sprint S zeker aanraden!