Scooterwinkel Den Bosch

De scooterwinkel Den Bosch bezoeken voor een gloednieuwe retro scooter? Wil je een scooter kopen in Den Bosch maar heb je hier op dit moment het geld er even niet voor? Dan is een scooter leasen in Den Bosch voor jou misschien wel de beste oplossing.

Er zijn namelijk steeds meer mensen die voor deze aantrekkelijke manier van een scooter kopen in Den Bosch kiezen. Je koopt de scooter wanneer jij wilt en je betaalt dan ook pas op het moment wanneer het jou uitkomt. Je scooter leasen is altijd veilig en vertrouwd en al mogelijk voor een paar tientjes per maand.

Wat zijn de voordelen van een scooter leasen?

Wanneer je kiest voor een scooter leasen heb je 72 maanden de tijd om je nieuwe scooter af te betalen. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen. Zo bepaal je zelf de looptijd. In alle gevallen word jij direct eigenaar van de scooter. Dat betekent dat het rijplezier direct kan beginnen!

Aflossen in maximaal 72 maanden
Vast bedrag per maand
Vast rentepercentage over het nog openstaande bedrag
Boetevrij extra aflossen
Je bent direct eigenaar van de scooter
Gemakkelijk online aanvraagbaar