Volg een assertiviteitscursus

Volg een assertiviteitscursus om assertiever te worden. Om vastberaden en assertief met je leidinggevende en collega’s om te gaan, is het zeker de moeite waard om een assertiviteitscursus te volgen.

Nu kan het in praktijk lastig zijn om op de werkvloer voor jezelf op te komen. Je vermijdt moeilijke conflicten en situaties, terwijl dit helemaal niet hoeft. Met een assertiviteitscursus kun je leren hoe je met meer zelfvertrouwen en overtuiging voor je eigen belangen op kunt komen.

Wat kan ik verwachten van een assertiviteitstraining?

Wat veel mensen niet beseffen is dat zowel onbewuste en bewuste gedachten en gevoelens je communicatiestijl, uitstraling en gedrag beïnvloeden. Wanneer je deze goed in kaart brengt, kun je deze gegevens gebruiken voor een meer assertieve manier van communiceren.

Je leert tijdens de training hoe je de ander tegemoet kunt komen, zonder voorbij te gaan aan je eigen wensen. Je zult merken dat je na het volgen van deze training weet hoe je assertief voor jezelf kunt opkomen, zonder het belang van de ander uit het oog te verliezen.